Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.
Det er heldigvis sjældent vi holder ledermøder i Cafékirken, hvor folk sidder med skuffelsestårer i øjnene, men det gjorde vi desværre i aften. For det var en rigtig træls beslutning vi skulle træffe. Efter dagens udmelding om skærpede restriktioner og anbefalinger fra sundhedsmyndigheder for kommunerne i og rundt om København har vi besluttet, at vi ikke kan afholde menighedsweekenden nu. Vi kan som lederteam ikke forsvare at forsamles mere end 50 personer, selvom vi gør det væk fra området med restriktioner på et sted uden. Når alle opfordres til at genoverveje sociale samlinger, så kan vi som kirke ikke tage ansvar for at gøre det, når menigheden og de fleste deltagere har hjemsted i det berørte område. Det er både administrations- og visionsteam, der på et fællesmøde tog beslutningen, og vi går allerede i morgen i gang med at finde tidspunkt og sted for en ny menighedsweekend.
Det er tungt, det er øv, og lige nu er vi rigtig kede af det. Og som en fra teamet sagde: ”Hvorfor føles en rigtig beslutning så forkert?” Godt spørgsmål! Sikkert fordi vi havde glædet os, og fordi vi så gerne vil hinanden, fællesskabet og menigheden.
Det får nogle økonomiske konsekvenser for os som menighed, men vi vil hellere gøre det ansvarlige end lade et underskud bestemme for os. Nogle har allerede sagt, at de ikke ønsker deres deltagerbetaling retur, tak for det. Ønsker du at få deltagerbetalingen retur (ikke depositum), så send en mail til sabine.deleuran@gmail.com med dit navn og kontonummer.
Vi er stadig et levende og relevant menighedsfællesskab, og har du brug for én at tale med, er du altid velkommen til at kontakte en af præsterne.

 

AFLYST:

Denne weekend mødes vi på Birkedallejren, Overdrevsvej 10, 4340 Tølløse

Program (med forbehold for ændringer):

Fredag:
Aftensmad
Oplæg ved Cecilie Kalvåg “På fuld tid – om nådegaver”
Hygge og aftenservering

Lørdag:
Morgenmad
Paneldebat “Hvordan forstår du nådegaver, og hvad er dine?” Per Flinker, Sara Krøll, Bobby Bovell m. fl.
Frokost
Udehygge: Bål, lege, gåtur
Aftensmad
Aftenandagt – René Bidstrup “Bibelsk funderede nådegaver”
Hygge og underholdning

Søndag:
Morgenmad
Oplæg og afrunding ved Anne-May Müller og Robert Fisher. “Nådegaver – når teori bliver praktisk”
Oprydning og afrejse

 

Praktisk

Hver familie får eget værelse. Nogle værelser har eget bad og toilet, resten af værelserne er man to værelser der deles om bad og toilet.
Kommer man som enkeltperson får man eneværelse i den udstrækning, det kan lade sig gøre – ellers må man gerne på forhånd aftale med nogen, man er tryg ved at bo sammen med. Retningslinjen siger, at der skal være 1 meter fra næsetip til næsetip, når man deler værelse med nogen uden for ens egen husstand.
Ved afrejse skal man rydde op, stille madrasser op og tømme skraldespande og sætte nye poser i. Selve rengøringen betaler vi os fra.
Husk:
Sengetøj og -linned (også lagner)
Håndklæder
Håndsæbe og -sprit til vask ved værelset
Indendørssko (så vi begrænser mængden af sand og mudder der slæbes ind)
Udendørstøj der passer til vejret
Brætspil eller andet, som du synes kunne være egnet
Dine gode Corona-manerer

Coronaforbehold

I planlægning af weekenden har vi brugt “Retningslinjer for genåbning af indendørs idræts- og foreningsliv, samt idræts- og fritidsfaciliteter” fra Kulturministeriet af den 7. juli 2020. Med tillæg af “Notat om særlige retningslinjer for afholdelse af sommeraktiviteter for børn og unge op til 25 år med eller uden deres familier” af 7. juli 2020. Vi vil overholde gældende retningslinjer fra Kulturministeriet på tidspunktet for afholdelse af weekenden.

Vi vil have stort fokus på afstand, hygiejne og rengøring. Det betyder, at vi må hjælpe hinanden med rengøring af kontaktflader, mm to gange dagligt, og selv sørge for, at vi og vores børn altid har rene hænder og spritter af ofte.

Når vi mødes, så gives der ikke knus eller hilses med håndtryk/high five o.l. Tag hellere lidt ekstra hensyn, så alle på lejren føler sig trygge og velkomne, og så der bliver plads til, at også dem, der er bekymrede over Corona kan komme og have en god weekend.

Der bliver faste pladser til spisning og møder.

Man bruger kun sit eget bad og toilet.

Vi har en samling af lege og aktiviteter, som er særligt tilrettelagt, så vi undgår for tæt kontakt, men samtidig kan have det rigtig sjovt sammen udendørs.

Som deltager har man ansvar for at overholde gældende retningslinjer for sig selv og sin egen familie.

Vi kan ikke tage imod deltagere på weekenden, hvis nogen i husstanden har symptomer på COVID-19. Udvikles der symptomer i løbet af weekenden, må vi bede jer om at tage hjem i isolation og lade jer teste. Vi vil derefter følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for håndtering af situationen for resten af deltagerne, skulle sådan en test være positiv (“Information om forholdsregler ved tilfælde af COVID-19 i skoler, dagtilbud og andre tilbud til børn og unge” af 25. maj 2020).

Det er smart at undersøge, hvad jeres forsikringsvilkår er, hvis I må aflyse eller afbyrde weekenden. Vi refunderer kun deltagerbetaling, hvis det er os, der aflyser lejren.

Hvis nogen i familien har øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb med COVID-19, så er anbefalingen, at I venter til næste menighedsweekend med at deltage.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt anne-may.muller@adventist.dk / 2972 9780

Priser og tilmelding

Familiepris: 1300 kroner

Èn voksen plus børn: 1000 kroner

Enkeltpris: 500 kroner

Studerende enkeltpris: 300 kroner

Tilmelding:

Tilmelding er først gyldig, når betaling er modtaget på MobilePay 73 800. Husk at skrive “menighedsweekend” og navn. Husk også at trække et evt. tidligere indbetalt depositum fra i overførslen. Betaling for weekenden er ikke-refunderbar med mindre vi som arrangør aflyser weekenden.

Tilmelding senest søndag den 6. september

Er der nogle andre som skal huske arrangementet, så del det med dem

Go to Top