Vision

Cafékirken har længe haft en overordnet Vision – Meet Jesus, be touched, pass it on!

For at blive mere bevidste om, hvordan denne vision kan udleves i praksis, har vi gennemgået en proces, hvor vi har tilføjet en Strategi - At knytte os selv til Gud og konstant arbejde på at styrke denne relation og relationen til vores netværk.

Vi ønsker at nedbryde alle de forhindringer, der adskiller os fra Gud og hinanden, eller nærmere at bygge broer over forhindringerne. At bygge broer til Gud og vores omverden er et billede på den specifikke og bibelsk inspirerede Organisation kirken stræber mod at være samlet om nemlig – fællesskab, tilbedelse, discipelskab, mission og socialt ansvar.

De fem broer vi vil bygge

Fællesskab
Vi inviterer alle til at blive en del af Guds kirke – et fællesskab hvor alle skal have muligheden for at føle sig elskede.

Tilbedelse
Cafékirken tror, at vi som svar på Guds kærlighed skal åbne os op for ham gennem tilbedelse og bøn.

Discipelskab
Cafékirken tror, at det at være efterfølger af Jesus betyder, at vi skal leve vores liv, som Jesus ville have gjort det, hvis han var i vores sted.

Mission
Cafékirken er engageret i at fortælle Guds historie om, hvordan han ønsker at genoprette forbindelsen mellem ham, os, hinanden og verden gennem Jesus.

Socialt ansvar
Vi ønsker at vise guds kærlighed til mennesker ved at være der for hinanden og ved at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve i.