Vi støtter

Cafékirken ønsker at gøre en særlig forskel for mennesker, der har brug for hjælp. Derfor støtter vi forskellige projekter, der på hver deres måde arbejder for, at gøre Danmark og mange andre lande til bedre steder at leve.

ADRA

ADRA Danmark er en international nødhjælps- og udviklingsorganisation, der bekæmper fattigdom og social uretfærdighed. Cafékirken afholder hvert år en støttekoncert og pengeindsamling til fordel for ADRAs arbejde.

adra.dk

Dansk Børnefond

Gennem Dansk Børnefond sponsorerer Cafékirken to sydamerikanske børns opvækst og uddannelse.

danskbornefond.dk

Dansk Kvindesamfunds Krisecenter

Overskuddet fra Cafékirkens fællesspisninger går til Dansk Kvindesamfunds krisecenter, der er et opholds- og rådgivningscenter for voldsramte kvinder i vores lokalområde.

dkkrisecenter.dk

Maternity Worldwide

Maternity Worldwide er en organisation, der arbejder på at forbedre børn og kvinders levevilkår og at nebringe dødeligheden blandt gravide og fødende i nogle af verdens fattigeste lande. Cafékirken afholder hvert år en støttekoncert for projektet, og vores lovsangsleder, Anja Akselbo, har lagt stemme til singlen Remember me, der er kan købes som støtte til de etiopiske mødre.

maternityworldwide.dk

Hope Now

Cafékirken støtter Hope Nows arbejde mod menneskehandel ved at indsamle penge i forbindelse med vores deltagelse i DHL-stafetten. Derudover har vi flere gange deltaget i Hope Nows arrangementer og gjort opmærksom på deres arbejde i vores netværk.

hopenow.dk

Béré Adventist Hospital

bereadventisthospital.blogspot.com

Adventistkirkens Suppeprojekt

En gang om året indsamler vi en pengegave, der går til Adventistkirkens suppeprojekt på Vesterbro. Her serveres der hver lørdag suppe og boller for ensomme, hjemløse og andre udsatte i en af Kirkens Korshærs varmestuer.