Økonomi

Cafékirken er en frikirke, hvilket betyder, at alle vores aktiviteter foregår uden offentlig støtte. Kirken eksisterer altså hovedsageligt på grund af dem, der giver frivillige økonomiske bidrag.

Vi tror virkelig på, at Guds historie er værd at fortælle, og derfor er vi meget engagerede i at bruge alle vores ressourcer og gaver på at gøre København til et bedre sted at være. Vi tror, at åndelighed er forbundet med både det, der foregår i vores lommer og vores lovsang. Derfor er vi dedikerede til at bruge vores penge på en ansvarlig og gennemsigtig måde, og vi har månedlige møder, hvor der er mulighed for, at menigheden kan komme med sin holdning til, hvordan kirkens penge bruges.

Har du lyst til at bidrage økonomisk til kirkens sociale projekter og andet kirkelige arbejde?

Kontonummer: 1551 1679 4198