Cafékirkens præst

Engelskfødte Bobby Bovell kom første gang til Danmark i 2005, da han blev inviteret til at tale i ungdomsprojektet Remix på Nørrebro i København – et projekt, som var startet af Cafékirken. Bobby og hans kone Mellezia lærte menigheden i Cafékirken endnu bedre at kende, da han blev inviteret til at dele en uge med dem på en sommerferie i Grækenland i 2007. I 2008 blev Bobby tilbudt stillingen som præst i Cafékirken. Efter, hvad han beskriver som “en svær men i sidste ende belønnet periode med overvejelser og bøn”, tog han imod den nye opgave og flyttede til København i 2008. Han føler, at han specifikt er kaldet til Danmark for at tjene danskerne. Bobby har nydt at lære det danske sprog og den danske kultur at kende.

Når man spørger til Bobbys mål for kirken i Danmark, svarer han: “Min drøm er, at kirken med Jesu kærlighed vil nå ud til danskerne. Jeg tror at alle ønsker at have et sted, hvor de hører til, og jeg er hengivet til at gøre Cafékirken til et sådan sted. En menighed, hvor Jesus er. En menighed, som ikke prøver at overbevise folk om, at de skal være kristne, men som i stedet inviterer folk til at få en personlig oplevelse af Gud.”