Fællesspisning

Den første lørdag i hver måned er der middag for alle efter gudstjenesten. Når vi spiser sammen, styrker vi sammenholdet som menighed og udlever i praksis det fællesskab, vi er kaldet til at være. Når vi er sammen om god mad, giver det mulighed for at tale sammen og udbygge sit netværk. Alle er velkomne til at være med – og hvis du er gæst eller ny, er det en rigtig god anledning til at lære menigheden bedre at kende.

Et team af madglade cafékirkegængere tilbereder et lækkert måltid for alle, der har lyst at være med. Til gengæld beder vi om en gave på 50 kr. per voksen. Overskuddet går til Dansk Kvindesamfunds krisecenter på Vodroffsvej. På den måde styrker vi ikke blot fællesskabet internt, men rækker også ud for at hjælpe andre.