Børnekirke

Der er børnekirke for børn fra 0-5 år hver lørdag kl. 15.00 under gudstjenesten. Vi begynder sammen med de voksne i kirkesalen, hvor vi er med til at synge lovsange, og derefter går vi op i de små lokaler øverst i kirken. Her synger vi sange, hører små historier, leger og spiser sunde snacks. Er det dejlig varmt vejr, er vi ude i den lille have, der ligger langs med kirken.

Hovedformålet med børnekirken er, at det enkelte barn får mulighed for at opbygge en relation til Jesus. Derudover ønsker vi, at børnene får en god relation til hinanden og de voksne. Børnekirken skal være et sted, hvor børnene føler sig trygge og bliver behandlet godt, så de synes, der er rart at være. Vi bestræber os på, at det, vi laver, er relevant for børnene i forhold til deres baggrund og alder, og vi stiller det krav til vores ledere, at de er motiverede og glade for at være sammen med børn og selv har en relation til Jesus.