Besøgende i Cafékirken?

Har du set Cafékirkens logo på ryggen af en t-shirt?
Har du hørt om os fra en ven?
Eller har du bare lyst til at tjekke forskellige kirker ud?

Uanset hvorfor du ønsker at kigge forbi, skal du vide, at du er hjertelig velkommen!

Hvis du kommer til en gudstjeneste lørdag eftermiddag, vil vores værter byde dig velkommen og vise dig inden for. Der er som regel mulighed for at købe te eller kaffe i baren både inden og efter gudstjenesten. En typisk gudstjeneste består af lovsang, bøn, en tale og lidt information om, hvad der rør sig i kirken. Alt dette foregår i en afslappet og hyggelig atmosfære med Gud som omdrejningspunktet.

Vi ønsker, at der skal være plads til, at man kan opleve en gudstjeneste fra præcis det sted, hvor man er i forhold til Gud. Der er ikke bestemte forventninger, du skal leve op til. Derfor er der både mulighed for at sidde stille og roligt og se det hele lidt an og at være med på første række i aktiv tilbedelse og bøn.